المقادير
- - نصف كيلو لحم مقطع شرائح
- - قطعة دهن (مفرومة)
- - نص زبادي
- - 2 حبة فلفل أخضر
- - 2 حبة بصل مبشور↔
- - 2 حبة طماطم مقطعة مكعبات
- - ربطة بقدونس مفروم
- - 2 فص ثوم مهروس
- - ربع كوب خل
- - نصف معلقة صغيرة ملح
- - ربع ملعقة صغيرة فلفل اسود
↔
- - نتبل اللحم بالملح والفلفل ونحط عليه الزبادي، الثوم، والخل ونسيبه لمدة ساعة.
- - نضع الدهن المفرومة في طاسة وننزل عليها باللحم، ونقلب وبعدين نضيف البصل والفلفل الأخضر وبعدين نغطيها مع اضافة قليل من الماء كل ما تحتاج.
- - نضيف مكعبات الطماطم فوق المزيج ونسيبها لحد ما تستوي.
- - نضيف البقدونس المفروم ونقلب، وبعدين نرفع الشاورما عن النار لما اللحمة تستوي.
- -نحشي الشاورما في الخبز المدهون بالطحينة بحسب الرغبة.