المقادير:
1 كيلو دقيق
1 م ص بيكنج بودر
1 م ص ملح
2 كوب ونصف حليب سائل
4 م ك سكر
2 م ك خميرة
2 بيضة
رشة فانيليا
1 كوب زبدة لينة
للوجه
حليب سائل
رشة فانيليا
↔
الطريقة:
- حطي علي الدقيق البيكنج بودر والملح
-اضربي البيض والفانيليا مع بعض
- دفي الحليب وانزلي بالخميرة والسكر وسبيهم يخمروا سوا
- انزلي بقي علي الدقيق بالخليط الخمران والبيض واعجنيهم سوا مع بعض و أول ماتلم العجينة إنزلي بالزبدة الطرية واعجنيهم كويس وطولي بالك عليها لحد ماتتشرب الزبدة كلها
- سبيها بقي تتخمر لمدة ساعة وبعدين افرديها وطبقيها علي بعض وافرديها شكل مستطيل وقسميهم مثلثات ولفي وسيبيها ترتاح شويه - وبعدين ادهني وشها بالحليب والفانيليا وعلي الفرن السخن مسبقت علي درجة حراره 200 تاخد سواها